Lekker een avondje uit eten, omringd door sfeervolle Griekse invloeden. Dat is Imroz mediterraans restaurant in Waalwijk. In ons restaurant kunt u heerlijk dineren en genieten van echte Griekse specialiteiten. De gerechten worden met passie bereidt en dat proeft u! Bekijk alvast onze – met zorg samengestelde – menukaart en ervaar het zelf. Of u nu met tweeën, vieren of een groot gezelschap aanschuift in ons restaurant, in een ongedwongen en gemoedelijke sfeer geniet u van Griekse kwaliteiten.

Een aantal voorbeelden van heerlijke gerechten zijn: de Efes schotel met lamskotelet, rundergehakt, kipfilet, de Olympia schotel met gyros, suzuki, kipfilet, varkenshaas en souvlaki, de Vegetarische schotel met gevulde paprika met rijst en groenten, bereid in tomatensaus, de Bekri Meze met stukjes varkenshaas in pikante saus en nog véél meer heerlijke gerechten!

Naast een speciaal samengestelde 3-gangen keuzemenu, kunt u bij Imroz ook kiezen uw Nationale dinercheque in te leveren. Imroz maakt uw avond graag speciaal. Imroz mediterraans restaurant heet u van harte welkom.

Bij Imroz heeft u vele keuzes uit verschillende Griekse specialiteiten. Zo zijn er soepen, koude- en warme voorgerechten, bijgerechten, grill specialiteiten, oven en pan specialiteiten, verschillende sauzen, familieschotels, vegetarische gerechten, visgerechten, 3-gangen keuzemenu, meze/mezedes, kindermenu’s en nagerechten. Ook is er een keuze aan een tal van heerlijke dranken voor zowel jong als oud

Imroz Grieks Restaurant

Wilt u avondje gezellig uit met uw famillie of vrienden? Dan bent u bij ons op het juist adres! Een prachtig chique ingericht restaurant waar u helemaal tot rust komt! Of u nu alleen, met zijn tweeën of met een groot gezelschap wilt langskomen dan is dat voor Imroz géén enkel probleem! U zult door het personeel van Imroz vriendelijk behandeld worden en uitstekend geholpen worden met al uw vragen en wensen.

U kunt uiteraard bij Imroz uw bestelling online plaatsen. Bij uw bestellingen via onze App of website krijgt u ook diverse aanbiedingen. Momenteel geven wij tot 10% afhaalkorting als u via onze App of website bestelt. Sinds kort hebben wij ook een afhaal en bezorgmenu. Afhalen / bestellen is mogelijk van 16.30 tot 21.00 uur. Wij bezorgen in Waalwijk voor €1,00 (bestelling vanaf €9,00). Voor bezorgkosten buiten onderstaande gebieden belt u naar 0416-338533.